Beheer van uw woningportefeuille

Overweegt u om één of meer woningen extern te laten beheren door een betrouwbare partner? Keemink Vastgoed is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in vastgoedbeheer. Als vastgoedbeheerder kunnen wij u compleet ontzorgen bij het beheer van uw woonpand(en). Zo heeft u ook na het verhuren van uw woning geen omkijken naar beheer, onderhoud of contact met de huurder. Wij kunnen dit integraal voor u uit handen nemen. Wij zijn de verbindende factuur tussen u als eigenaar en uw huurder als bewoner van uw vastgoed.


Financieel Vastgoedbeheer van uw portefeuille

Bij financieel vastgoedbeheer ontzorgen wij u bij alle administratieve zake. Wij dragen zorg voor het innen van uw huur, bewaken van eventueel opgelopen huurachterstanden en het doorvoeren van huuraanpassingen. Wij ontzorgen u op financieel vlak en zijn de contactpersoon voor uw huurders. Bij eventueel opgelopen huurachterstanden dragen wij zorg voor het tijdig versturen van betalingsherinneringen en verzorgen eventuele opvolgende incassotrajecten met eventuele inschakeling van een gerechtsdeurwaarder. Ons takenpakket als uw financieel vastgoedbeheerder zijn als volgt:

 • Huurfacturen verzenden en incasseren, inclusief de financiële afhandeling.
 • Periodieke administratieve huurafrekening verzorgen.
 • Bewaken van betalingen en huurachterstanden.
 • Verzorgen van eventuele aanmaningen (zelfs inschakeling van een gerechtsdeurwaarder).
 • Verrichten van betalingen met toestemming van de verhuurder.
 • Verzorgen van huurverhogingen inclusief schriftelijke kennisgeving.
 • Administreren en doorbelasten van gemeentelijke belastingen aan de huurder.


Technisch vastgoedbeheer van uw portefeuille

Bij technisch vastgoedbeheer ontzorgen wij u naast het financiële takenpakket ook bij het onderhoud van de woning en het opvolgen van eventuele storingen of calamiteiten. Bij grotere complexen zijn er vaak meerdere specialistische partners waarmee servicecontracten onderhouden dienen te worden. Het juist en goed aannemen van huurdersmeldingen en het inschakelen van de juiste partij is hierin belangrijk om storingen of calamiteiten snel weg te nemen. Onder integraal technisch vastgoedbeheer scharen wij ook zaken als (brand)veiligheid, uitvoer van planmatig onderhoud en periodieke keuringen, facilities en energiemanagement. Ons takenpakket als uw technisch vastgoedbeheerder zijn als volgt:

 • Aanspreekpunt voor alle klachten, storingen en complex gebonden onderwerpen.
 • Aansturen van onderhoudspartners voor periodiek onderhoud en opvolging van storingen en calamiteiten
 • Verrichten van (periodieke) inspecties en inspectierapporten opstellen (maatwerk).
 • Opstellen bestekken, opvragen offertes met vergelijking, verstrekken van opdracht, begeleiding en controle op uitvoering onderhoud.
 • Onderhouden van samenwerkingsovereenkomsten met partners en eventuele vergelijkingen hierin doen.

Keemink Vastgoed als uw beheerder

Voor technisch en financieel beheer van uw woning rekenen we per pakket een percentage van de huursom van uw woning. Wij geven u graag persoonlijk een nadere toelichting over de kosten voor vastgoedbeheer voor uw woning. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere woningen of een integrale portefeuille bij ons onder te brengen voor vastgoedbeheer.

Waarom u zou moeten kiezen voor Keemink Vastgoed als uw vastgoedbeheerder:

 • Vakkundige vastgoedbeheerder met meer dan 25 jaar ervaring;
 • Wij onderhouden al het contact met de huurder, wij nemen u alles uit handen;
 • Wij zijn de verbinding tussen u en uw huurders en wegen ieders belangen altijd zorgvuldig af;
 • Wij beheren uw vastgoed alsof het ons eigen bezit zou zijn….

Neem contact op

Middels onze Whatsapp-functie zijn wij in staat om uw vragen 24 uur per dag te beantwoorden. Wij schakelen snel en zorgen er voor dat u zo snel mogelijk het antwoord op de door u gestelde vraag ontvangt. Natuurlijk kunt u uw vragen per email aan ons kenbaar maken. Wij beloven een reactie binnen één werkdag.

Service betekent voor ons niet alleen het snel reageren op vragen; service betekent ook snel kunnen handelen en begrip hebben voor de situatie in uw organisatie. Wij zullen dan ook te allen tijde proberen u zo snel mogelijk te kunnen voorzien van de gewenste antwoorden en/of adviezen.

Wij overtreffen graag uw verwachtingen en doen daar onze uiterste best voor. Tevreden klanten zijn namelijk terugkerende klanten die anderen weer op onze dienstverlening wijzen.