Vastgoed Management

Keemink houdt zich voornamelijk bezig met het beheren van commercieel onroerende zaken voor met name grotere particuliere beleggers. Tevens verzorgt Keemink voor een aantal vve’s het technische beheer. De werkzaamheden worden uitgevoerd door betrouwbare specialisten.

Bekijk hier welke werkzaamheden wij voor u kunnen uitvoeren.

9.png

Beheer

Keemink kan het beheer van objecten uit uw handen nemen. Wij nemen dat klachten afhandeling, budgetbewaking, onderhoudscontracten en onderhoud van u over.

Spreek met een adviseur om te mogelijkheden te bekijken.

 
11.jpg

Projectgebonden-activiteiten

Keemink kunt u ook inzetten voor projectgebonden-activiteiten zoals toezicht, meer en minderwerk, het opstellen van een PvE en investeringsraming.

Ontdek alle mogelijkheden!

12.png

Advisering

Wij kunnen u op tal van vlakken adviseren. De praktijk blijkt dat we u op vele uiteenlopende vlakken kunnen ondersteunen in alle fasen van een herbestemming, ontwikkeling of exploitatie van uw object. Van onafhankelijke opleverkeuring voor een utiliteitspand tot het uitdenken van uw energie- neutrale woning. Alles is mogelijk.

Realisatie en verbouw

Solar & Led18.jpg

Wij helpen onze opdrachtgevers in alle fasen van haar processen. Dit kan tijdens het bouwproces, maar ook in de realisatie van de afwerking van het object zijn. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies de juiste partijen, mogelijke risico’s en probleemgebieden te benoemen en kunnen wij u helpen om uw project zonder problemen en binnen budget te realiseren.

Laat u adviseren over de mogelijkheden!

In persoon

Wilt u eens praten over de mogelijkheden? Wij komen bij u langs!

Online

Neem snel en makkelijk contact met ons op via ons contactformulier.

Via de telefoon

Bel ons vandaag en ontdek wat wij voor u kunnen doen.

+3110 462 18 95

Via mail

Liever even via de mail inventariseren? Stuur ons dan een mail.

 

info@keemink-vastgoed.nl