Technisch Vastgoedbeheer

Keemink Vastgoed Inspectarium is specialist op het gebied van technisch vastgoedbeheer. Wij detacheren technisch specialisten, worden ingezet als projectmanager en voeren tevens al ruim twintig jaar het technische vastgoedbeheer van een portefeuille van ca. 25 utiliteitsobjecten die voornamelijk in de regio van Amsterdam gelegen zijn.

De vastgoedbranche is continu aan verandering onderhevig. Op basis van de maatschappelijke vraag dient de uw vastgoed zich aan te passen aan de marktvraag. Dit vereist voldoende kennis en inzicht. Door nauw samen te werken en expertise te delen zijn wij samen met onze opdrachtgevers in staat om optimaal beheer te voeren. Hierdoor kunnen wij uw huurders optimaal van dienst zijn en realiseren we samen de vormgegeven doelstellingen.

Waarom Keemink als technisch specialist?

Keemink Vastgoed Inspectarium is door haar jarenlange ervaring, opgedane kennis en brede expertise de partner die u zoekt voor het technische beheer van uw object(en). Wij zijn een professionele, landelijk opererende organisatie gespecialiseerd in het technische management van commercieel en maatschappelijk vastgoed. Wij werken als team met gedreven, enthousiaste en ervaren professionals. Kwaliteit, optimale service, heldere communicatie en persoonlijke benadering staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor u en uw gebruikers. Door onze pragmatische aanpak, brede kennis en de veelzijdige medewerkers en samenwerkingspartners zijn wij in staat om vakkundig en flexibel uw technisch beheer te verzorgen.

Waarom u moet kiezen voor het technische beheer van Keemink Vastgoed Inspectarium B.V.?

  • Specialistische kennis van zowel monumenten als reguliere utiliteitsobjecten;
  • Flexibele specialisten. Wij denken echt met u mee;
  • Brede kennis van zowel NEN2767, MJOP’s en verduurzamingstrajecten;
  • In staat om middels doelmatige acties onnodig energieverbruik te elimineren;
  • Altijd ‘up-to-date’ over onderhevige wet- en regelgeving; wij zorgen dat u ‘compliant’ bent;
  • Specialist in integraal technisch vastgoedbeheer;
  • In staat om snel en adequaat op calamiteiten te anticiperen;
  • Integratie van periodiek onderhoud en verduurzamingmaatregelen;
  • Wij creëren een balans tussen de wensen van u en uw huurders.

Neem contact op

Middels onze Whatsapp-functie zijn wij in staat om uw vragen 24 uur per dag te beantwoorden. Wij schakelen snel en zorgen er voor dat u zo snel mogelijk het antwoord op de door u gestelde vraag ontvangt. Natuurlijk kunt u uw vragen per email aan ons kenbaar maken. Wij beloven een reactie binnen één werkdag.

Service betekent voor ons niet alleen het snel reageren op vragen; service betekent ook snel kunnen handelen en begrip hebben voor de situatie in uw organisatie. Wij zullen dan ook te allen tijde proberen u zo snel mogelijk te kunnen voorzien van de gewenste antwoorden en/of adviezen.

Wij overtreffen graag uw verwachtingen en doen daar onze uiterste best voor. Tevreden klanten zijn namelijk terugkerende klanten die anderen weer op onze dienstverlening wijzen.