Specialist in het opstellen van Routekaarten en integrale verduurzamingsplannen voor uw vastgoed.

Bij Keemink Vastgoed Inspectarium zijn we trots op onze toewijding aan het verbeteren van de duurzaamheid en efficiëntie van vastgoed. Wij begrijpen dat vastgoedbeheer en -onderhoud complex en veeleisend kunnen zijn. Daarom staan wij voor u klaar om op maat gemaakte routekaarten en verduurzamingsplannen te ontwikkelen die zijn afgestemd op uw unieke behoeften, eisen, wensen en doelstellingen.

Onze Missie:

Bij Keemink Vastgoed Inspectarium streven we ernaar vastgoedorganisaties te helpen bij het optimaliseren van hun activiteiten, rendementen, het verminderen van hun ecologische voetafdruk en het verlagen van operationele kosten. Onze missie is duidelijk: we willen een positieve impact hebben op zowel uw financiën als het milieu en u laten voldoen aan de gestelde wettelijke kaders.

 1. Routekaarten voor Vastgoedbeheer:
  Onze experts analyseren uw bestaande vastgoedportefeuille en stellen een gedetailleerde routekaart op om u te begeleiden bij toekomstige investeringen, onderhoudsbeslissingen en upgrades.

Hierbij houden we rekening met factoren als budget, toekomstig planmatig onderhoud op ‘natuurlijke momenten’, duurzaamheidsdoelstellingen en wettelijke vereisten.

 1. Verduurzamingsplannen:
  Duurzaamheid staat centraal in onze aanpak. Wij helpen u bij het identificeren van kansen en stellen verduurzamingsplannen op die niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook de energiekosten verlagen en de waarde van uw vastgoed vergroten.

Het verbeteren van het energielabel, het toevoegen van waarde aan de omgeving en de invulling van uw maatschappelijke verantwoordelijkheid.

 1. Energie-audits en Certificering:
  Onze deskundigen voeren grondige energie-audits uit om potentiële energiebesparingen te identificeren.

Daarnaast helpen we u bij het behalen van relevante certificeringen en voldoen we aan wettelijke vereisten.

 1. Onderhoudsstrategieën:
  We optimaliseren uw onderhoudsprocessen en -schema’s om de levensduur van uw gebouwen te verlengen en kosten te minimaliseren.
 1. Energieverbruik:
  We brengen uw energieverbruik in kaart middels Energie Prestatie Indicatoren (ENPI’s), waarbij we op den duur kunnen sturen op deze cijfers. Dit kunnen Theoretische Energie Indicatoren (o.b.v. de energielabelmethodiek) of Werkelijke Energie Indicatoren zijn. Deze gegevens zijn o.a. benodigd voor de toekomstige ESG-verantwoording. Ook zijn deze gegevens nodig voor de aankomende CSRD-auditverplichting voor organisaties.

 

Waarom Keemink Vastgoed Inspectarium?

 1. Deskundigheid:
  Ons team bestaat uit hooggekwalificeerde professionals met uitgebreide ervaring in vastgoedbeheer en duurzaamheid. Wij weten waar we over praten door opgedane kennis & kunde.
 1. Maatwerk:
  We begrijpen dat iedere organisatie anders is. Het vastgoed, de locaties, installaties en uw doelstellingen maken u uniek. Onze oplossingen zijn altijd afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen.
 1. Duurzaamheid:
  Het in praktijk brengen van uw Duurzaamheidsdoelstellingen is een prioriteit voor ons. We zijn toegewijd aan het verminderen van het energieverbruik, het pragmatisch opvolgen van wet- en regelgeving en het optimaal laten renderen van uw vastgoedportefeuille.
 1. Resultaatgericht:
  Onze aanpak is gericht op meetbare resultaten, zoals kostenbesparingen, aantoonbare waarde-optimalisatie en het meten van een hogere mate van duurzaamheid.
 1. Betrouwbare Partners:
  Klanttevredenheid staat bij ons voorop, en we bouwen graag langetermijn-relaties op met onze klanten.

Kies Keemink Vastgoed Inspectarium als uw samenwerkingspartner in vastgoedbeheer en duurzaamheid.

Samen kunnen we uw vastgoedorganisatie naar een hoger niveau tillen en een positieve impact hebben op de toekomst van uw vastgoedportefeuille.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen bij het opstellen van de juiste routekaarten en verduurzamingsplannen voor uw organisatie. Uw succes is ons succes!