Energielabels voor (particuliere) woningen

Keemink Vastgoed Inspectarium is specialist in het opstellen en registreren van energielabels (EP-W) voor particulieren. Door ons in te schakelen bent u verzekert van een kwalitatief en representatief energielabel, welke wij ook nog eens op korte termijn voor u kunnen opnemen en uitwerken. De kosten hiervoor bedragen € 325,- inclusief BTW voor alle woningen tot 150 m2 BvO. Boven dit metrage zal er een opslag worden gerekend o.b.v. de kenmerken en locatie van het object. D

Stuur ons een mail met uw telefoonnummer, emailadres en NAW-gegevens van uw woning; dan zorgen wij snel voor een gedetailleerde offerte op naam.

Energielabel aanvragen

Onze werkwijze

Van ieder object is een energielabel op te stellen als we fysiek op locatie kunnen komen. Door het aanleveren van bepaalde gegevens is het echter mogelijk dat bepaalde elementen en/of installaties gunstiger in de energielabel-methodiek worden beoordeeld. Dit kan resulteren tot een gunstiger energielabel en mogelijk een hogere verkoopprijs of huuropbrengst. Om die reden vragen we u als eigenaar om bepaalde informatie. Onze werkwijze omvat een aantal stappen:


Het geregistreerde energielabel van uw woning heeft een geldigheid van tien jaar. Als gecertificeerde instantie mogen wij energielabels registreren en uitgeven. Conform de methodiek zijn wij verplicht het ‘projectdossier’ van uw woning vijftien jaar te archiveren. Twee keer per jaar worden wij extern ge-audit door het KIWA op onze werkwijze en representativiteit van de geregistreerde energielabels. In deze audit wordt een vast percentage van geregistreerde energielabels gecontroleerd. Deze audit omvat een controle op de projectdossiers en omvat fysieke controles op locatie.

Energielabel aanvragen

Neem contact op

Wij verzorgen het gehele traject voor u: Na uw opdrachtverstrekking maken wij een afspraak voor de opname van het energielabel. Na de opname zullen wij de fysiek opgenomen gegevens en de door u aangedragen documenten gebruiken voor het opstellen van het energielabel. Na het registreren van het energielabel ontvangt u van ons het digitale energielabel en de factuur voor de uitgevoerde diensten. U betaald pas na de ontvangst van het energielabel: Wel zo makkelijk!

Energielabel aanvragen