In persoon

Wilt u eens praten over de mogelijkheden? Wij komen bij u langs!

Online

Neem snel en makkelijk contact met ons op via ons contactformulier.

Via de telefoon

Bel ons vandaag en ontdek wat wij voor u kunnen doen.

+3110 462 18 95

Via mail

Liever even via de mail inventariseren? Stuur ons dan een mail.

 

info@keemink-vastgoed.nl

Voor wie

Een Energie registratie- en Bewakings Systeem (EBS) is verplicht voor kantoren, onderwijs, sport en recreatie, restaurants, detailhandel en gezondheidszorg- en welzijnszorginstellingen die jaarlijks meer dan 50.000 kWh of 25.000 m3 gas gebruiken. Dit is benoemd als ‘Erkende Maatregel’ Sinds januari 2018 is het EBS ook een erkende maatregel en moeten bovengenoemde organisaties over een EBS beschikken. Met een Energieregistratie- en Besparingssysteem bent u in staat om uw energieverbruik in kaart te hebben en kunt u onderzoek doen naar uw verbruiksomvang en hierop analyses uitvoeren.


Keemink Vastgoed Inspectarium heeft een omgeving voor u gerealiseerd waarin u naast het doen van onderzoek en analyses naar uw verbruik tevens proactief ‘alarmmeldingen’ zult gaan ontvangen bij afwijkingen of grote toename in uw verbruik. 

woonkamer

Bedrijven

Heeft u een groot bedrijfspand en wilt u uw vastgoed slimmer en beter beheren? Ontdek dan Keemink Vastgoed voor uw bedrijf kan betekenen. Wij bekijken samen met u wat de meest rendabele oplossing is voor uw bedrijf en toekomstplannen. Zo bent u verzekerd van een duurzame toekomst.

IMG_1535 kopie.jpg

Corporaties

Met efficient beheer van uw vastgoed kunt u het renedement van uw huurwoningen flink verlagen. Keemink werkt met uiteenlopende woningcorporaties samen om beheer, onderhoud en bijvoorbeeld zonne-energie makkelijk en beheersbaar te maken. 

Keemink begeleid en ontzorgt de corporatie hierbij volledig, van A tot Z. Wilt u weten hoe?

Solar & Led Project 1.png

Pensioenfondsen

Steeds meer pensioenfondsen zien de kansen van vastgoed. Vastgoed is immers een duurzame investering wat een aantrekkelijk en stabiel rendement voor u kan genereren.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Residential Abstract Building

Beleggers

Beleggen in duurzaam en groen vastgoed. De conclusie is onontkoombaar, de zon zal de komenden decennia de belangrijkste energiebron worden! 

Wilt u dus beleggen in groen vastgoed? Bespreek uw kansen met Keemink.

Even sparren? Dat kan!