Met een uitgebreide ervaring en langdurige partnerschappen met vastgoedeigenaren in binnenstedelijke gebieden zijn wij dé specialist in het opstellen van energielabels voor monumentale panden.

Als trotse eigenaar van een prachtig historisch gebouw wilt u mogelijk inzicht krijgen in verduurzamingsmogelijkheden, ter voorbereiding op aankomende wetgeving voor monumenten. Of wellicht staat u op het punt uw monumentale pand te verkopen of te verhuren en wilt u zorgen voor een overdracht met een geregistreerd energielabel. In beide gevallen bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij begrijpen de unieke aard van monumentale panden. Met hun rijke geschiedenis en diverse functies door de eeuwen heen vertellen ze een uniek verhaal, wat invloed kan hebben op hun energieprestaties. Onze specialisatie in energielabels voor monumenten stelt ons in staat om uw pand op de juiste wijze te beoordelen en praktische, realistische verduurzamingsmaatregelen aan te bevelen.

Onze deskundigen hebben ruime ervaring in het beoordelen van historische gebouwen en beschikken over de kennis en inzichten om een zo nauwkeurig mogelijk energielabel op te stellen. Of het nu gaat om een middeleeuws kasteel, een statig herenhuis of een charmante boerderij, wij zijn er om u te helpen en bieden een eerlijke beoordeling.

Daarnaast streven wij ernaar om niet alleen de energie-efficiëntie van uw monumentale pand te verbeteren, maar ook om de historische integriteit te behouden. Wij geloven dat het mogelijk is om een duurzame toekomst te creëren zonder afbreuk te doen aan de unieke kenmerken en charme van uw historisch erfgoed.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij het in kaart brengen van het energielabel van uw monumentale pand, om zo een representatieve uitgangspositie te creëren voor een aanstaande verkoop, nieuwe huurovereenkomst of verduurzaming, met behoud van de historische integriteit van uw gebouw.