Kop van een bericht

Keemink Vastgoed Inspectarium is specialist in het opstellen en registreren van energielabels voor woningen en Utiliteitspanden. We zijn zelfstandig gecertificeerd en kunnen uw energielabels opstellen conform zowel de ‘basis als de detailmethodiek’ en zijn een trotse partner van VABI. Als VABI-partner zijn wij een ervaren partij die in staat om het bezit van diverse corporaties optimaal in kaart te brengen en te houden. Door onze langjarige samenwerkingen kennen wij onze klant-corporaties goed en weten we op welke wijze we ze zo optimaal mogelijk kunnen helpen.

Wij combineren onze jarenlange ervaring, kennis en kunde op die wijze dat u als corporatie representatieve energielabels en adviezen ontvangt tegen een eerlijke prijsstelling binnen de overeengekomen termijn. Door het bezit periodiek doelmatig in kaart te brengen, mutatie-woningen te inspecteren en corporaties te wijzen op de voordelen van nieuwe ontwikkelingen zijn we uw ideale samenwerkingspartner in het opstellen en registreren van representatieve energielabels en optimaal Vastgoedadvies.

Door het faciliteren en ondersteunen als specialist op het gebied van Vabi Assets ondersteunen wij onze opdrachtgevers met inspecties en vastgoeddata die ze nodig hebben voor een optimale dienstverlening aan haar huurders. Door opgenomen gegevens juist te integreren in het platform welke continu onderhevig is aan ontwikkelingen zijn corporaties in staat haar processen te stroomlijnen en de huurders continu optimaal van dienst te zijn.

Onze dienstverlening omvat dan ook:

  • Technische ondersteuning t.b.v. het optimaal laten functioneren van Vabi Assets;
  • Zorg dragen van representatieve data: uitvoer van inspecties, inventarisaties en het opstellen van energielabels;
  • Operationele ondersteuning en advies op het gebied van wet- en regelgeving en te ondernemen acties;
  • Planmatig en periodiek inventariseren van complexen.

Door integraal en langjarig samen te worden er aanzienlijke voordelen behaald in het beoordelen van de vastgoedvoorraad en kan er aanzienlijk schaalvoordeel worden behaald. Door de uitvoer van complexmatige inspecties en opnames kunnen de kosten per VHE substantieel lager uitvallen dan bij individuele opnames. Door het gebruik van referentiewoningen of complexen kan de omvang van noodzakelijke inspectie- en inmeetwerkzaamheden worden teruggebracht waardoor corporaties haar kosten per VHE laag kan houden en haar budget kan aanwenden voor verduurzaming van bestaand vastgoed of de ontwikkeling van nieuwe huurwoningen.

Keemink Vastgoed is al jaren de vaste partner van diverse middelgrote corporaties in de regio. Door ons gedetailleerde kennisniveau van het lokale vastgoed, de korte lijnen en flexibele instelling zijn wij in staat u snel en vakkundig te ondersteunen in uw opgaven.

Neem contact op

Middels onze Whatsapp-functie zijn wij in staat om uw vragen 24 uur per dag te beantwoorden. Wij schakelen snel en zorgen er voor dat u zo snel mogelijk het antwoord op de door u gestelde vraag ontvangt. Natuurlijk kunt u uw vragen per email aan ons kenbaar maken. Wij beloven een reactie binnen ÊÊn werkdag.

Service betekent voor ons niet alleen het snel reageren op vragen; service betekent ook snel kunnen handelen en begrip hebben voor de situatie in uw organisatie. Wij zullen dan ook te allen tijde proberen u zo snel mogelijk te kunnen voorzien van de gewenste antwoorden en/of adviezen.

Wij overtreffen graag uw verwachtingen en doen daar onze uiterste best voor. Tevreden klanten zijn namelijk terugkerende klanten die anderen weer op onze dienstverlening wijzen.