Conditiemeting van uw vastgoed

Een conditiemeting van uw vastgoed middels een NEN 2767-inspectie is een manier om de technische kwaliteit van gebouwen en installaties objectief te beoordelen middels een vaste methodiek. Door het hanteren van een vaste inspectie en beoordelingsmethodiek ontstaat een representatief en compleet beeld van de staat van onderhoud, gebreken en kenmerken van uw object. Door de gedetailleerde wijze van inspecteren en het vastleggen van noodzakelijke onderhoud is dit een zeer geschikte basis voor het opstellen van een Meerjaren Onderhouds Plan (MJOP).


De voordelen van een inspectie conform de NEN-2767 methodiek:

  • Specifieke en representatieve gegevens als basis van een op te stellen MJOP;
  • Uniformiteit in conditiescores conform de NEN2767-methodiek. Zo kunt u uw gebouwen en installaties vergelijken;
  • Een duidelijke overzicht van geconstateerde gebreken en aandachtspunten van uw object en haar installaties;
  • Integrale inzicht in de conditie van gebouwen en/of installaties via de NEN27687-methodiek. Hiermee kunt u integrale rapportages vormgeven de beheerder, Assetmanager, eigenaar of fondsmanager van het vastgoed.
  • Middels één oogopslag inzicht in de plus en minpunten van uw gebouwen en haar installaties.

Door een MJOP conform de NEN2767 heeft u integraal inzicht in het toekomstige onderhoud van uw object. Wij helpen uw vastgoed toekomstbestendig te maken. Door de onderhoudsmomenten op, in of aan uw vastgoed goed in kaart te brengen krijgt u inzicht in planmatig onderhoud, levensduurverlengende en energiebesparende maatregelen en energiebesparende maatregelen. Door deze maatregelen te combineren op vaste onderhoudsmomenten kunt u deze slim combineren en gefaseerd uitvoeren.

Keemink Vastgoed is gespecialiseerd in het uitvoeren van inspecties op het door uw gewenste niveau en detaillering. Doelgericht, flexibel en snel acteren is onze kracht. Onze jarenlange ervaring als technisch vastgoedbeheerder en vele begeleidde van renovatieprojecten maakt ons specialist op dit vlak. Wij helpen u graag bij het vormgeven van uw (D)-MJOP conform de NEN2767.

Neem contact op

Middels onze Whatsapp-functie zijn wij in staat om uw vragen 24 uur per dag te beantwoorden. Wij schakelen snel en zorgen er voor dat u zo snel mogelijk het antwoord op de door u gestelde vraag ontvangt. Natuurlijk kunt u uw vragen per email aan ons kenbaar maken. Wij beloven een reactie binnen één werkdag.

Service betekent voor ons niet alleen het snel reageren op vragen; service betekent ook snel kunnen handelen en begrip hebben voor de situatie in uw organisatie. Wij zullen dan ook te allen tijde proberen u zo snel mogelijk te kunnen voorzien van de gewenste antwoorden en/of adviezen.

Wij overtreffen graag uw verwachtingen en doen daar onze uiterste best voor. Tevreden klanten zijn namelijk terugkerende klanten die anderen weer op onze dienstverlening wijzen.