Onze meerwaarde

Wij helpen onze opdrachtgevers in alle fasen van haar projecten. Dit kan tijdens het bouwproces, maar ook in de realisatie van de afwerking van het object zijn. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies de juiste partijen, mogelijke risicoโ€™s en probleemgebieden te benoemen en kunnen wij u helpen om uw project zonder problemen en binnen budget te realiseren.

Door het doen van bouwkundige opnames, schouwen en inspecties heeft u de zekerheid van een vakkundige begeleiding van uw project en heeft u een veel lagere kans op faalkosten door de kritische controles in de diverse fasen van uw project.

Onze meerwaarde

Als opzichter of onafhankelijke toezichthouder zijn wij uw ogen en oren op locatie die zorg dragen voor een juiste uitvoer van de werkzaamheden. Door de uitvoer van de werkzaamheden te toetsen aan het Plan van Aanpak, de planning en het uiteindelijke bestek en offerte heeft u als opdrachtgever de zekerheid dat uw project conform afspraken gerealiseerd wordt. Door op gezette en onverwachte momenten op locatie fysiek de werkwijze, veiligheidsvoorschriften, procedures en uitvoer van de werkzaamheden te controleren is het mogelijk direct te anticiperen en bij te sturen indien er zaken niet optimaal verlopen. Door de inzet van van specialist van Keemink Vastgoed Inspectarium bent u verzekerd van een goed verloop van uw project. Of dit nu een klein project, groot planmatige onderhoud of interim-project betreft: Wij zijn uw partner!

Neem contact op

Middels onze Whatsapp-functie zijn wij in staat om uw vragen 24 uur per dag te beantwoorden. Wij schakelen snel en zorgen er voor dat u zo snel mogelijk het antwoord op de door u gestelde vraag ontvangt. Natuurlijk kunt u uw vragen per email aan ons kenbaar maken. Wij beloven een reactie binnen รฉรฉn werkdag.

Service betekent voor ons niet alleen het snel reageren op vragen; service betekent ook snel kunnen handelen en begrip hebben voor de situatie in uw organisatie. Wij zullen dan ook te allen tijde proberen u zo snel mogelijk te kunnen voorzien van de gewenste antwoorden en/of adviezen.

Wij overtreffen graag uw verwachtingen en doen daar onze uiterste best voor. Tevreden klanten zijn namelijk terugkerende klanten die anderen weer op onze dienstverlening wijzen.