Advieswerkzaamheden op maat

Keemink Vastgoed Inspectarium is specialist op het gebied van pragmatisch advies. Door onze jarenlange ervaring, opgedane kennis en kunde en onze allesomvattende kijk op uitdagingen zijn wij uw partner op het gebied van vastgoed advies. Uw uitvraag is onze uitdaging. In de afgelopen jaren hebben wij diverse uiteenlopende adviestrajecten mogen verzorgen voor diverse opdrachtgevers. Uit onze ervaring blijkt dat geen enkele klantvraag, omstandigheid, randvoorwaarde of object gelijk is, waardoor ieder adviestraject met veel aandacht voor u op maat wordt vormgegeven.


Een greep uit onlangs door ons opgestelde adviesrapportages:

  • Onafhankelijke PV-inventarisatie voor een scholengemeenschap;
  • Onafhankelijke opleverkeuring van het tijdelijke hoofdkantoor van een multinational;
  • Installatieadvies t.b.v. vervanging gebouw gebonden installaties, GBS en het optimaliseren van de afgiftesystemen;
  • Advies m.b.t. verlichtingsplan grote vuilverwerker voor ÊÊn van haar grotere locaties;
  • Bepalen kwaliteit binnenklimaat (o.a. temperatuur, CO2, luchtvochtigheid);
  • Haalbaarheidsonderzoek t.b.v. realiseren WKO-koppeling van diverse naast elkaar gelegen Utiliteitspanden;
  • Opstellen integraal ‘bestek’ t.b.v. vastleggen kwaliteitsniveau voor toekomstig te realiseren PV-systemen binnen een vastgoedfonds;
  • Opstellen concept-energielabels herontwikkelingsproject t.b.v. onderbouwing businesscase & prognose huurinkomsten
  • Due Diligence onderzoek t.b.v. bepalen aankooprisico’s van drie geschakelde kantoorobjecten;
  • Uitvoer geluidsmetingen over een langere periode t.b.v. bepalen geluidsoverlast in Db.

Door onze jarenlange ervaring, opgedane kennis en brede expertise op het gebied van vastgoedbeheer, dagelijkse onderhoud en integrale revitalisaties van vastgoed zijn wij uw partner voor goed en onafhankelijk advies voor uw vastgoed.

Neem contact op

Middels onze Whatsapp-functie zijn wij in staat om uw vragen 24 uur per dag te beantwoorden. Wij schakelen snel en zorgen er voor dat u zo snel mogelijk het antwoord op de door u gestelde vraag ontvangt. Natuurlijk kunt u uw vragen per email aan ons kenbaar maken. Wij beloven een reactie binnen ÊÊn werkdag.

Service betekent voor ons niet alleen het snel reageren op vragen; service betekent ook snel kunnen handelen en begrip hebben voor de situatie in uw organisatie. Wij zullen dan ook te allen tijde proberen u zo snel mogelijk te kunnen voorzien van de gewenste antwoorden en/of adviezen.

Wij overtreffen graag uw verwachtingen en doen daar onze uiterste best voor. Tevreden klanten zijn namelijk terugkerende klanten die anderen weer op onze dienstverlening wijzen.